Skolan i bild – insamlingen fortsätter

Nu vill vi ha in DIN bild av svenska skola. Ta tillfället i akt och bidra till den stora bildantologin om svensk skola som Lärarstiftelsen samlar in till i samarbete med Lärarförbundet.

Vad är egentligen sant  bland alla braskande rubriker och heta debattinlägg om den svenska skolan idag? Tillsammans med Lärarförbundet  bjuder vi in Sveriges alla skolor, lärare och elever, att diskutera, fundera och skapa sina egna bilder av skolan som den verkligen ter sig. Bilder som vi publicerar i bildantologin SKOLAN I BILD – ett tidsdokument över skolan idag. ​Många elevbidrag har redan kommit in, men vi vill gärna ha in fler bilder från er lärare! Alla ska med!

Magister Max på Bokmässan
På Bokmässan i år ringer Magister Max in till fyra inspirerande bildlektioner i MiK-området (tema Medievetenhet). Kom och inspireras, testa och diskutera!

Lördag 28/9 kl 10.20–11.40 samt kl 13.00–14.00
Söndag 29/9 kl 10.20–11.40 samt kl 13.00–14.00

Inte bara lärare och elever är med och delar sin bild av skolan. Hur ser politikernas bild av skolan ut? Var med i vår roliga gissningstävling under Bokmässan. Vilken kändis har gjort vilken bild?

Skolan i bild på Förskola 21
Och vad förväntar sig förskolebarnen av skolan? Under Förskola 21 i oktober kommer ett antal förskolebarn under ledning av kreativa pedagoger att skapa bilder över sina förväntningar på skolan.

6 september, 2019

PRESSKONTAKT:
Martina Mälarstedt, administratör,
0703-70 16 64.